Idei de cadouri. Obrazul subţire cu cheltuială se ţine

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 14 decembrie 2012 135 afişări

În perioada ce precede sărbătorile, tot mai mulţi comercianţi încearcă să atragă cumpărători, căci predispoziţia pentru cheltuieli este în această perioadă mai mare decât în orice altă perioadă din an.

Un exemplu este evenimentul care se desfăşoară pe 15 şi 16 decembrie, la Iconic Food Wine & Design, sub numele Iconic Christmas, adică salon de cadouri fine. La Iconic, vizitatorii vor găsi surprize dulci, produse gourmet, vinuri noi, accesorii, decoraţiuni de Crăciun, obiecte de design semnate de creatori celebri şi idei de cadouri speciale.

În cadrul salonului de cadouri, seara de sâmbătă, 15 decembrie va fi una specială, cu degustări de vinuri, muzică şi o atmosferă de sărbătoare. Tineri muzicieni, bursieri ai Fundaţiei Principesa Margareta a României vor interpreta la pian, vioară şi voce, o serie de piese de muzică clasică dedicate Crăciunului.

Produsele cu care vizitatorii îşi vor putea umple coşurile primite la intrarea în locaţie sunt oferite de partenerii evenimentului: ciocolată, dulciuri, panettone de la Neuhaus şi Venchi; dulceţuri de la Les Saveurs d'Yveline; macarons, cupcakes şi ciocolată de la Macarons Madame Lucie; vinuri de la Domeniul Coroanei Segarcea; delicatese de la Valette; tehnologie Bang & Olufsen şi Brion Vega; porţelan Rosenthal de la My House, accesorii de Sonia Argint, bijuterii de la Giulia Nahmany, porţelan pictat manual semnat Una ca Luna, decoraţiuni de Crăciun de la Class Living; aranjamente florale de la Urban Flowers, ceramică de la Jars Ceramistes, Mongolfier, Driade, Richard Ginori, Iittala, Ferm Living, Fornasetti & Bittosi Ceramiche, Areaware; piese de design de la Edra, Floss, Ingo Maurer, Pallucco, Alivar, Molteni &C, Flexform, Ivano Redaelli, Natuzzi, Flou.

Salonul de cadouri va fi deschis sâmbătă 15 decembrie orele 11.00 - 19.00 şi duminică 16 decembrie de la 11.00 la 17.00. Intrarea este libera.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
idei,
cadouri,
cheltuială
/actualitate/idei-de-cadouri-obrazul-subtire-cu-cheltuiala-se-tine-10393112
10393112
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.