Vinde truse de machiaj folosite, generând vânzări de 1 milion de dolari

Postat la 19 august 2015 2427 afişări

Vinde truse de machiaj folosite, generând vânzări de 1 milion de dolari

Să cumperi un tricou sau o lampă la mâna a doua este ceva obişnuit, însă achiziţia unei truse folosite de machiaj este mai puţin întâlnită, relatează Business Insider.

Compania, Glambot, cumpără truse de machiaj de la persoanele care nu mai au nevoie de ele, le curăţă, sterilizează apoi le vinde online. Produsele nu trebuie să fie consumate mai mult de 50%, iar preţul unui produs variază în funcţie de cât de consumat este. Mascara sau balsamul de buze sunt două produse ce nu se pot vinde.

Ideea i-a venit lui Karen Horiuchi, CEO-ul Glambot, după ce a cumpărat aceeaşi nuanţă de fard de pleoape. A încercat să vândă produsele pe Amazon şi eBay, dar nu a reuşit. A început afacerea în 2013, iar anul trecut numărul de angajaţi a ajuns la 12 şi vânzările au ajuns la 1 milion de dolari în vânzări.

"Majoritatea truselor de machiaj pe care le primim sunt abia folosite", a spus Horiuchi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ia-produse-folosite-de-altii-si-le-revinde-a-ajuns-la-venituri-de-un-milion-de-dolari-14680512
14680512
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.