Hillary Clinton îl ironizează pe Donald Trump: "Ce geniu ar pierde un miliard într-un an?!"

Postat la 04 octombrie 2016 255 afişări

Hillary Clinton îl ironizează pe Donald Trump: "Ce geniu ar pierde un miliard într-un an?!"

Hillary Clinton, candidatul democrat la funcţia de preşedinte al SUA, a ironizat capacităţile manageriale ale adversarului său republican, Donald Trump, întrebând retoric "ce fel de geniu ar pierde un miliard de dolari într-un an".

"Aţi văzut cu toţii dezbaterea de lunea trecută. Ştiţi că, la dezbatere, el (Donald Trump - n.red.) s-a lăudat că nu plăteşte impozite pentru că este deştept. Eu am următoarea întrebare: Cel fel de geniu pierde un miliard de dolari într-un singur an!?", a spus Hillary Clinton, potrivit site-ului Politico.com.

Politicianul democrat a făcut astfel referire la dezvăluirile făcute de cotidianul The New York Times, conform cărora Donald Trump ar fi pierdut 916 milioane de dolari, în afaceri imobiliare, în anul 1995, situaţie care i-ar fi permis să evite plata impozitelor în următorii 18 ani.

"Cred că echipa de campanie a lui Trump este destul de panicată acum. Trebuie să schimbe discursul. Trebuie să schimbe mesajul. Au avut o săptămână proastă. Ne aşteptăm să împroşte cu mult noroi", a declarat marţi Robby Mook, purtătorul de cuvânt al echipei de campanie democrate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.