Happy Tour a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 94 de milioane de euro

Autor: Ioana Matei Postat la 26 ianuarie 2016 555 afişări

Happy Tour a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 94 de milioane de euro

Happy Tour Group a înregistrat o cifră de afaceri de 94 milioane de euro în 2015, în creştere faţă de 2014, menţinând trendul ascendent înregistrat în ultimii ani, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

Faţă de 2014, numărul clienţilor business ai grupului s-a majorat cu 23%, Happy Tour fiind furnizorul de servicii de călătorie al multor companii importante din domenii precum comunicaţii, retail, energie, FMCG, auto, agricultură etc. Segmentul de business travel, desfăşurat prin agenţia de turism Happy Tour, reprezintă o parte semnificativă a activităţii grupului în România şi va continua să fie, şi în 2016, motorul afacerilor, după ce a crescut anul trecut cu 16% faţă de 2014. În partea a doua a anului 2015, grupul a decis majorarea capitalului social al Happy Tour, la peste 3 milioane de euro. În ultimii ani, Happy Tour Group a investit milioane de euro în technologie, aplicabilă turistului de business dar şi celui de leisure, lucru care a avut o contribuiţie semnificativă în creşterea afacerii. ”Ne-am dezvoltat business-ul bazându-ne pe tehnologie de ultimă oră, în care am investit milioane de euro. Ne-am dorit să răspundem celor mai complexe nevoi de călătorie ale turiştilor noştri, fie că vorbim de angajaţii din companii sau oamenii care-şi organizează vacanţele prin intermediul grupului nostru. Clienţii noştri sunt în centrul întregii activităţi a companiei”, spune Javier Garcia del Valle, CEO-ul companiei.

În ceea ce priveşte turiştii de leisure, numărul acestora a fost cu 20% mai mare decât în 2014,  cei mai mulţi alegând destinaţii precum Turcia, Grecia şi Spania. Charterele efectuate de turoperatorul gruplui, Prestige Tours, au înregistrat în 2015 un grad de ocupare de 93%.

De asemenea, rezervările online în cadrul grupului au crescut în 2015 cu peste 250%, estimările pentru anul în curs vizând o majorare de câteva zeci de procente.

Happy Tour Group este cel mai mare grup de turism din România, cu afaceri exclusiv în turism. Din grup fac parte Happy Tour, agenţia de turism online Paravion şi turoperatorul Prestige Tours. La nivel naţional, grupul are peste 84 agenţii afiliate Happy Tour. În prezent, Happy Tour Group are aproximativ 160 de angajaţi. Happy Tour Group este afiliat FCm Travel Solutions.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/happy-tour-a-inregistrat-anul-trecut-o-cifra-de-afaceri-de-94-de-milioane-de-euro-14993700
14993700
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.