Guvernul vrea să transforme Piaţa Arsenalului din Capitală în Piaţa NATO

Postat la 07 aprilie 2019 56 afişări

Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, a anunţat, duminică, cu prilejul ceremoniei organizate la sediul ministerului de ziua NATO în România, că a decis să demareze procedurile pentru amenajarea Pieţei Arsenalului din Capitală în Piaţa NATO.

Guvernul vrea să transforme Piaţa Arsenalului din Capitală în Piaţa NATO

"Am decis, împreună cu doamna prim-ministru, să demarăm demersurile pentru amenajarea unui spaţiu public deschis tuturor, care să fie dedicat Alianţei Nord-Atlantice în rândurile căreia am intrat la 29 aprilie 2004. Cel mai potrivit spaţiu pentru această destinaţie l-am identificat, nu departe de aici (sediul MApN- n.r.), se numeşte Piaţa Arsenalului, pe care o dorim transformată în Piaţa NATO. Piaţa Arsenalului aminteşte despre începuturile industriei de apărare din România pentru că aici a funcţionat prima fabrică de armament a României moderne", a declarat Gabriel Leş, la sediul MApN.

Ministrul Apărării a precizat că propunerea va fi materializată până la finele anului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nato,
capitala,
guvern

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.