Societatea Timişoara nu va retrage premiul dat lui Augustin Lazăr

Postat la 06 aprilie 2019 56 afişări

Societatea Timişoara a anunţat, sâmbătă, că nu intenţionează să-i retragă premiul „Speranţa” acordat lui Augustin Lazăr, motivând că premiul a fost acordat „unui om pentru atitudinea lui corectă şi fermă în apărarea justiţiei”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Societatea Timişoara nu va retrage premiul dat lui Augustin Lazăr

Vicepreşedintele Societăţii Timişoara, Brânduşa Armanca, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că nu îi va fi retras premiul „Speranţa” procurorului general Augustin Lazăr, aşa cum a solicitat Asociaţia 15 Noiembrie 1987 într-o scrisoare deschisă.

„Noi nu am primit nicio solicitare de acest fel, nu comunicăm cu alte organizaţii prin presă, deşi suntem şi noi jurnalişti. Sunt convinsă că orice discuţie despre retragerea premiului este inutilă pentru că noi am premiat un om pentru atitudinea lui corectă şi fermă în apărarea justiţiei. Acesta a fost criteriul cel mai important, el este îndeplinit şi în ziua de astăzi”, a afirmat Brânduşa Armanca.

De asemenea, vicepreşedintele Societăţii Timişoara a precizat că nu participă la campanii împotriva unor persoane sau şefi de instituţii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
timisoara,
societate,
procuror general

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.