PMB anunţă peste 4.100 de viitori proprietari de eco-vouchere acordate în schimbul maşinilor uzate

Autor: Andra Stroe Postat la 06 aprilie 2019 112 afişări

Primăria Capitalei anunţă că, în urma verificării dosarelor depuse de către proprietarii de autovehicule uzate acceptaţi în programul pentru eco-vouchere, a rezultat un număr de 4.193 de proprietari eligibili, viitori beneficiari de eco-vouchere, din totalul de 4.241 de dosare depuse.

PMB anunţă peste 4.100 de viitori proprietari de eco-vouchere acordate în schimbul maşinilor uzate

Primăria Municipiului Bucureşti anunţă, sâmbătă, printr-un comunicat de presă remis MEDIAFAX, că va semna în curând contractul cu operatorul economic care a câştigat licitaţia privind tipărirea eco- voucherelor aferente „Programului de stimulare a eliminării din traficul bucureştean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare”, contratul aflându-se pe circuitul de avizare al instituţiei.

După semnarea acestui contract, Primăria Capitalei va publica pe site-ul propriu www.pmb.ro, secţiunea „Eco-voucher în schimbul unui autovehicul uzat", lista beneficiarilor şi va lansa comanda pentru tipărirea carnetelor cu eco-vouchere către prestator.

Acestea vor ajunge în posesia beneficiarilor în termen de 15 zile lucrătoare de la data transmiterii de către Primăria Municipiului Bucureşti a comenzii de tipărire şi vor fi distribuite prin curier, care va avea obligativitatea contactării telefonice prealabile a destinatarului, cu încercarea livrării plicului de minimum 3 ori.

În paralel cu demararea distribuirii eco-voucherelor, Primăria Capitalei va publica pe site-ul propriu lista magazinelor partenere în care beneficiarii programului vor putea utiliza aceste eco-vouchere.

Citiţi mai mute pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pmb,
primaria capitalei,
masini

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.