Simona Halep, criticată pentru faptul că a schimbat antrenorul

Postat la 06 aprilie 2019 110 afişări

Simona Halep (27 de ani, 2 WTA) primeşte critici pentru una dintre ultimele decizii pe care le-a luat.

Simona Halep, criticată pentru faptul că a schimbat antrenorul

David Taylor, antrenorul australian de tenis, nu este de acord cu modul în care sportiva din Constanţa a procedat în ceea ce-l priveşte pe belgianul Thierry van Cleemput, cu care a colaborat la un singur turneu, apoi a renunţat la serviciile sale. De asemenea, Taylor a comentat şi "rupturile" dintre Angelique Kerber şi Wim Fissette şi Daria Kasatkina cu Philippe Dehaes. Australianul oferă drept exemplu cazul Simonei Halep.

"Ca să poţi ajuta şi să faci o treabă bună, ai nevoie de timp, deoarece este un proces întreg. Să lucrezi sub presiunea faptului că poţi fi demis după o săptămână, este ceva incompatibil cu succesul. Rezultatele nu vor fi niciodată atât de rapide, iar dacă vor apărea, nu vor fi rezultatul muncii antrenorului", a declarat Taylor.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
simona halep,
critica,
antrenor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.