Vreme caldă în weekend. De luni, ploi în majoritatea regiunilor ţării

Postat la 06 aprilie 2019 32 afişări

Meteorologii anunţă că weekendul acesta va fi unul cald în regiunile intracarpatice şi cu temperaturi normale în restul ţării. De luni însă, în majoritatea regiunilor, şi în Capitală, îşi vor face apariţia precipitaţiile.

Vreme caldă în weekend. De luni, ploi în majoritatea regiunilor ţării

„Sâmbătă va fi vreme caldă în regiuinile intracarpatice şi normală în restul ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 şi 22 de grade Celsius. Cerul va fi variabil cu înnorări în sud-vestul ţării şi vor fi unele intensificări ale vântului, local, în majoritatea regiunilor ţării. Duminică, la fel, vreme caldă în regiunile intracarpatice şi în general normală în restul ţării, iar maximele vor ajunge la 24 de grade Celsius. Vântul va prezenta intensificări în Banat, Dobrogea, Moldova şi în zona înaltă de munte”, a precizat, pentru MEDIAFAX, Mirela Polifronie, meteorolog de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Începutul săptămânii viitoare vine însă cu ploi în aproape toată ţara.

„De luni, din punct de vedere al precipitaţiilor, ne aşteptăm ca aceastea să-şi facă apariţia în cea mai mare parte a ţării”, precizează Mirela Polifronie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ploi,
temperaturi,
capitala

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.