Guvern incomplet. Dăncilă, despre răspunsul amânat al preşedintelui pe miniştrii refuzaţi: Nu trebuie să stăm până se termină interimatul

Postat la 07 mai 2019 29 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a declarat marţi că nu trebuie să stăm până se termină interimatul la cele trei ministere, pentru care preşedintele a respins propunerile, şi că şeful statului ar trebui să vină cu un răspuns privind motivarea respingerii cât mai curând.

Guvern incomplet. Dăncilă, despre răspunsul amânat al preşedintelui pe miniştrii refuzaţi: Nu trebuie să stăm până se termină interimatul

"Cred că ţine de fiecare persoană care are o demnitate publică să îşi facă datoria. Nu trebuie să stăm până se termină interimatul pentru a avea un răspuns. Ştiu că în 6-7 iunie se termină interimatul", a declarat Viorica Dăncilă, întrebată de răspunsul pe care îl aşteaptă de la preşedintele Klaus Iohannis.

 

Şeful Executivului afirma, vineri, că aşteaptă motivarea preşedintelui Klaus Iohannis în cazul refuzului celor trei miniştri pentru a vedea care au fost cauzele de legalitate care au stat la baza deciziei.

 

Mare parte dintre social-democraţi vor o restructurare a Guvernului prin votul Parlamentului. Referitor la subiect, Liviu Dragnea declara, pe 25 aprilie, că există o majoritate confortabilă în Parlament şi premierul Viorica Dăncilă poate apela oricând la varianta restructurării prin votul Parlamentului, dar că nu îşi permite să forţeze premierul, dacă nu vrea varianta menţionată.

 

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
interimat,
raspuns,
presedinte,
guvern

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.