Cele mai puternice 100 de femei din business: Rucsandra Hurezeanu, fondator şi director general { Ivatherm }

Autor: Andra Stroe Postat la 07 mai 2019 322 afişări

„Produsul este esenţa unei afaceri, alături de calitate, unicitate şi inovaţie, toate raportate la o piaţă globală. În industria noastră, pe lângă eficacitatea produselor, e nevoie de o atenţie deosebită acordată esteticii brandului şi laturii lui senzoriale.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Rucsandra Hurezeanu, fondator şi director general { Ivatherm }

•   După ce a absolvit Facultatea de Medicină, a lucrat timp de un deceniu în domeniul farma, până a decis să îşi creeze propria afacere.

•   Cheia succesului său a fost un izvor termosalin de la Herculane, pe care l-a concesionat în 2005, punând bazele companiei de produse dermatocosmetice Ivatherm.

•   Este adepta unui stil de viaţă sănătos, practică sport, petrece puţin timp în social media şi crede că imaginea personală are o foarte mare greutate în relaţia cu ceilalţi.

•   Spune că în industria cosmetică se duce o luptă contra cronometru cu competiţia şi cu inovaţiile, deoarece este o industrie extrem de competitivă şi dinamică, şi consideră că înţelegerea clienţilor şi adaptarea la nevoile lor este punctul de plecare pentru cei care vor să îşi înceapă cariera în acest domeniu.

Cifră de afaceri (2018): 4,5 mil. euro

Profit (2018): 1 mil. euro

Număr de angajaţi: 45

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.