Este oficial: ANAF a publicat “lista ruşinii” pentru primul trimestru al anului 2019

Postat la 07 mai 2019 385 afişări

Este oficial: ANAF a publicat “lista ruşinii” pentru primul trimestru al anului 2019

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a publicat lista cu datornicii care nu şi-au plătit obligaţiile fiscale în T1 2019, conform legislaţiei în vigoare.

În “lista ruşinii” sunt incluse firmele care nu şi-au achitat obligaţiile fiscale către Fisc în T1 2019. ”Lista ruşinii” este reglementată de Ordinului Ministerului Finanţelor Publice nr. 558/2016 privind Procedura de publicare a listelor debitorilor care înregistrează obligaţii fiscale restante, precum şi cuantumul acestor obligaţii.

Obligaţiile fiscale pentru T1 2019 sunt aferente perioadei ianuarie – martie 2019. În cadrul listei sunt incluse doar firmele care au datorii fiscale de la 100.000 de lei în sus.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
lista,
publicare,
anaf

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.