Cele mai puternice 100 de femei din business: Ioana Enache, general manager { Amway România, Bulgaria şi Grecia }

Autor: Ioana Matei Postat la 07 mai 2019 348 afişări

„E important, din punctul meu de vedere, să ai o viziune, să o împărtăşeşti cu echipa şi să fii deschis spre a şlefui o abordare comună, motivantă pentru toţi cei implicaţi. Cred că adevărata putere a leadershipului vine din capacitatea de a înţelege aspectele care determină fiecare membru al echipei să meargă înainte, concentrat şi cu dorinţa de a avea succes.”

Cele mai puternice 100 de femei din business: Ioana Enache, general manager { Amway România, Bulgaria şi Grecia }

•   Ioana Enache se află la conducerea Amway România din 2012, după o experienţă de peste

20 de ani în domenii precum vânzări, marketing, comunicare, strategie şi managementul schimbării.

•   General managerul companiei Amway România spune că a distilat de-a lungul anilor principiile si regulile sale în sintagma „Leadership with grace” (Leadership cu graţie – n.red.) pentru că aceasta descrie atât maniera ei de a face business, cât şi felul în care a ales să se uite la viaţă şi să o trăiască; consideră totodată că este esenţial ca lucrurile să fie făcute la standarde foarte ridicate, cu determinare, dar şi cu eleganţă.

•   Spune că, de-a lungul carierei, a rafinat trei piloni la care se raportează constant: etica, grija faţă de oameni, competenţa.

•   Prezentă pe piaţa locală din 1997, Amway România are în portofoliu peste 600 de produse care sunt distribuite unui număr de 40.000 de clienţi şi întreprinzători privaţi autorizaţi, persoane care se ocupă de revânzarea produselor. Compania are în portofoliu în principal cosmetice, dar şi suplimente alimentare şi produse de îngrijire a locuinţei.

Cifră de afaceri (2017): > 100 mil. lei

Profit (2017): > 5,6 mil. lei

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.