Garanti România şi-a dublat profitul

Autor: Ioana Matei Postat la 08 noiembrie 2013 49 afişări

Grupul financiar Garanti România a înregistrat un profit net consolidat de 26,3 milioane de euro în primele nouă luni din 2013, mai mult decât dublu faţă de perioada similară a anului trecut.

Garanti România şi-a dublat profitul

Totodată, veniturile nete consolidate ale grupului au urcat la 91,4 milioane de euro. La finele lunii septembrie 2013, totalul activelor se ridică la 1,843 miliarde de euro.Toate cele patru companii din cadrul Garanti au înregistrat profit. GarantiBank a avut un profit net de 21,5 milioane de euro în primele nouă luni din 2013, de trei ori mai mult decât anul trecut, Garanti Credite de Consum – 1,7 milioane de euro, Garanti Leasing – 2,3 milioane de euro şi Garanti Credite Ipotecare – 0,8 milioane de euro profit net.

În acest moment, GarantiBank este prezentă la nivel naţional prin 78 de agenţii şi prin intemediul canalelor alternative de distribuţie. Numărul bancomatelor BancoSmart a urcat la 262, fiind cea mai extinsă reţea naţională de ATM-uri inteligente. Numărul de POS-uri este de 7.866, iar cel de carduri de 230.000.

Grupul Garanti reuneşte GarantiBank, Garanti Leasing (marca sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA), Garanti Credite de Consum (marca sub care funcţionează Ralfi IFN SA) şi Garanti Credite Ipotecare. Grupul Garanti oferă servicii financiare pe piaţa locală către peste 450.000 de clienţi.

Grupul Garanti este deţinut de către Turkyie Garanti Bankasi (TGB), cea mai profitabilă şi a doua cea mai mare bancă după active din Turcia.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/garanti-romania-si-a-dublat-profitul-11644785
11644785
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.