LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Gândiţi-vă la viitor!

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 10 noiembrie 2018 71 afişări

Găzduirea unor jocuri olimpice este considerată o onoare pentru orice oraş ales, dar există şi unii care sunt mai puţin entuziasmaţi de această perspectivă şi încearcă să-i determine pe oameni să se gândească la ce se va întâmpla după încheierea evenimentului.

Gândiţi-vă la viitor!

O modalitate de a face acest lucru o reprezintă arta, motiv pentru care un artist şi o arhitectă din Japonia, Akira Fujimoto şi Yoko Nagayama, au amplasat la parterul unei clădiri de birouri situate între stadionul olimpic de la ediţia din 1964 a JO şi cel construit pentru anul 2020 o sculptură metalică formată din cifrele care compun anul 2021, „0” fiind reprezentat de o sferă strălucitoare, scrie Dezeen. Scopul instalaţiei de artă, afirmă creatorii săi, este de a-i îndemna pe locuitorii oraşului să se gândească la ce va urma după încheierea evenimentului sportiv, cum le va transforma acesta metropola şi ce se va întâmpla cu arta după anul 2020. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.