Ţara din Europa unde primeşti GRATUIT de la Guvern 3.600 de lei pe lună! Nu trebuie să faci NIMIC

Postat la 09 noiembrie 2018 417 afişări

Coaliţia populistă de la guvernare din Italia a propus o schemă radicală prin care să crească substanţial veniturile pentru bunăstarea populaţiei sărace. Conform proiectului, care a atras deopotrivă simpatia populaţiei, dar şi critici din partea Bruxelles-ului, italienii săraci sau şomeri vor primi de la stat un ajutor lunar de 730 de euro, conform Financial Times.

Ţara din Europa unde primeşti GRATUIT de la Guvern 3.600 de lei pe lună! Nu trebuie să faci NIMIC

Această politică, care ar fi bugetată de Roma cu 9 miliarde de euro anual, este parte a unui pariu al guvernului, prin care se doreşte o creştere accentuată a cheltuielilor de stat care să readucă la viaţă economia aflată în dificultate după un deceniu economic slab. Propunerea a fost numită de fostul prim-ministru Silvio Berlusconi “o glumă”, iar planul bugetar, “inamicul ocupării forţei de muncă, al afacerilor şi al Italiei”.

 

Detalii despre cine ar fi eligibil pentru aşa-numitul program bugetar pentru cetăţeni, cum vor fi distribuite fondurile şi când va fi implementat acesta nu sunt cunoscute încă. Semnătură politică a viceprim-ministrului Luigi Di Maio, liderul politic al Mişcării Cinci Stele, proiectul propus a generat un val de excitare din partea italienilor, care ar putea beneficia astfel de un câştig apropiat de salariul unui prim job primit de muncitorii din sudul Italiei, fără a fi necesară o calificare.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
refuz,
europa,
gratuit,
populatie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.