Gabriela Firea: Preşedintele României să-şi păstreze acţiunile în limitele constituţionale

Postat la 27 aprilie 2018 48 afişări

Primarul General al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Kluas Iohannis ar trebui să îşi limiteze acţiunile la ceea ce îi permite Constituţia pentru funcţia pe care o ocupă, precizând că retragerea politică a premierului este un gest hazardat.

Gabriela Firea: Preşedintele României să-şi păstreze acţiunile în limitele constituţionale

"Fac un apel public la Preşedintele României să-şi păstreze acţiunile în limitele constituţionale ale funcţiei pe care o ocupă şi să renunţe la jocuri politice partizane, aşa cum de altfel a promis atunci când a cerut votul alegătorilor.(...) Înţeleg nevoia domnului preşedinte Iohannis de a-şi acoperi declaraţia total deplasată făcută ieri în legătură cu vizita în Israel a delegaţiei guvernamentale şi parlamentale la cel mai înalt nivel, pentru care a şi fost nevoit să-şi ceară scuze, dar modul în care a ales să facă acest lucru este total neinspirat", a explicat Gabriela Firea.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.