Francezii de la Carrefour concediază peste 1.200 de persoane

Autor: Alex Ciutacu Postat la 03 aprilie 2019 644 afişări

Francezii de la Carrefour concediază peste 1.200 de persoane

Gigantul Carrefour plănuieşte să concedieze 1.229 de persoane în contextul în care redimensionează businessul în format fizic din Franţa, în contextul unui plan de reorganizare a businessului care ar trebui să impulsioneze vânzările şi profiturile, potrivit sindicatului Force Ouvriere, citat de Reuters.

Planul, care este discutat cu sindicatele, prevede ca aceste reduceri de personal să se facă printr-un acord negociat colectiv, potrivit reprezentantului Force Ouvriere, Michel Enguelz.

În cea mai mare parte reducerile de personal sunt rezultatul eliminării bijuteriilor de pe rafturile hypermarketurilor şi automatizarea staţiilor petroliere din cadrul lanţurilor.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.