Electrica vrea să-şi plătească boardul cu salarii cu până la 40% mai mari ca urmare a „volumului de muncă şi a complexităţii activităţii“

Postat la 02 aprilie 2019 69 afişări

Electrica (EL), cel mai mare distribuitor de energie electrică din România, propune acţionarilor pentru şedinţa din 25 aprilie 2019 majorarea remuneraţiei fixe lunare a pre­şedintelui companiei de la 4.985 euro brut lunar la 6.840 euro brut lunar, echivalentul unei majorări de 37%, şi a adminis­tratorilor cu 41%, la 5.130 de euro brut lunar. Şi inde­mnizaţiile de participare la şedinţele consiliului de adminis­traţie sunt propuse acţionarilor pentru majorare, de la 1.450 de euro brut la circa 1.700 de euro.

Electrica vrea să-şi plătească boardul cu salarii cu până la 40% mai mari ca urmare a „volumului de muncă şi a complexităţii activităţii“

„Având în vedere specificul situaţiei Electrica, al volumului de muncă şi al complexităţii activităţii desfăşurate la nivelul grupului, programele de transformare demarate şi provocările actuale ale pieţei ener­giei, a reieşit necesi­tatea reevaluării re­muneraţiei mem­brilor Consiliului de Ad­mi­nis­traţie în com­paraţie cu piaţa rele­vantă din Europa/Ro­mânia. În acest context, a fost contractat un con­sultant extern de repu­taţie interna­ţională - pentru a asi­gura an­ver­gura cores­punzătoare a analizei“, se arată în nota cu privire la re­vi­zuirea remuneraţiei ad­minis­tratorilor Elec­trica.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
electrica,
crestere,
activitate,
munca

Aleph Story. De ce sunt mici salariile atât de mici în România?

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.