Orban: Poşta Română se angajează să dea PSD datele personale ale cetăţenilor

Postat la 03 aprilie 2019 97 afişări

Liderul PNL Ludovic Orban a prezentat, marţi, protocolul încheiat între Sindicatului Liber din Poşta Română şi PSD care prevede ca Poşta Română să furnizeze date personale ale cetăţenilor şi să participe la întâlnirile şi dezbaterile PSD la europarlamentare.

Orban: Poşta Română se angajează să dea PSD datele personale ale cetăţenilor

„Poşta Română se angajează să dea PSD toate datele personale ale cetăţenilor. Acum au trimis ofertă, dar au trimis oferta ca alibi, după ce au încheiat contractul. Eu nu cred că vreun partid va mai beneficia de serviciul făcut PSD. A considerat că e oportună încheierea unui contract între Sindicatului Liber din Poşta Română (SLPR) şi PSD. Au zis că e oportun pentru că evoluţia e influenţată de deciziile PSD şi că beneficiile salariale care pot fi obţinute de sindicat”, a afirmat Ludovic Orban, marţi seară, la Realitatea TV.

„Nu e semnat protocol, dar am aici adresa semnată de dl Brătianu, agentul electoral al PSD, adresa către preşedinţii filialelor Poştei pentru beneficiile salariale care pot fi obţinute. Îi transformă pe poştaşi în informatori PSD. E decizie luată în Comitetul Executiv şi această adresă nu e o ficţiune. E scris negru pe alb. SLPR va participa la întâlnirile şi dezbaterile PSD la europarlamentare. În primul rând, Poşta Română este transformată în instrument de propagandă al PSD. Doi. Poşta se angajează să pună la dispoziţie date personale ale cetăţenilor”, a completat preşedintele liberal.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
posta romana,
ludovic orban

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.