Fostul ministru Gheorghe Pogea a fost numit şef la CrisTim

Autor: Razvan Muresan Postat la 06 noiembrie 2013 38 afişări

Gheorghe Pogea (58 de ani), care a fost ministru de finanţe în cabinetul Emil Boc în perioada decembrie 2008-decembrie 2009, ocupă de la începutul lunii august poziţia de director general al grupului CrisTim, compania antreprenorului Radu Timiş şi unul dintre cei mai mari producători de mezeluri de pe piaţa locală cu afaceri de 64 mil. euro.

Pogea a fost şef la Finanţe în cel mai greu an de criză atunci când România s-a împrumutat cu 20 de miliarde de euro de la Fondul Monetar Internaţional. De numele lui Pogea se leagă şi introducerea impozitului forfetar.

„Din data de 6 august sunt directorul general al grupului CrisTim. Am avut activitate în consultanţă la CrisTim timp de 7-8 luni în prealabil, iar apoi am primit această propunere pe care am acceptat-o. Gestionez strategia de dezvoltare a grupului condus de Radu Timiş“, spune Gheorghe Pogea.

El este absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti şi deţine titlu de doctor în ştiinţa şi ingineria materialelor.

Între 1996 şi 2000 a fost director general al Siderurgica Hunedoara, iar în perioada 2001-2008 a ocupat pe rând fotoliul de director general al Marmosim şi Titan Mar, ambele companii controlate de Adriean Videanu.

Citiţi mai multe pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gheorghe pogea,
august,
numire,
director general
/actualitate/fostul-ministru-gheorghe-pogea-a-fost-numit-sef-la-cristim-11713000
11713000
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.