​Fosta cumnată a lui Robert Negoiţă, propusă de Ministerul Energiei în consiliul de administraţie al Romgaz

Autor: Liviu Popescu Postat la 22 februarie 2022 152 afişări

​Fosta cumnată a lui Robert Negoiţă, propusă de Ministerul Energiei în consiliul de administraţie al Romgaz

Producătorul de gaze naturale Romgaz (simbol bursier SNG) a publicat în urmă cu puţin timp lista celor şapte persoane pe care Ministerul Energiei - în calitate de acţionar majoritar al companiei de 14 miliarde de lei, le vrea în consiliul de administraţie pentru patru luni. 

În evidenţa iese Cristina Elena Arghir, fosta cumnată a lui Robert Negoiţă, şi care potrivit CV-ului publicat pe site-ul Romgaz nu are niciun fel de experienţă în energie, ea fiind din 2017 încoace preşedinte al Internet şi Tehnologie S3 SRL, firmă care este controlată de Sectorul 3 al Bucureşti prin Consiliul Local. Cristina Elena Arghir a finalizat ASE în 2011 având o diplomă de Economie, programul studii comunicare în afaceri.

 

Pe lângă Cristina Elena Arghir pe listă mai sunt Dan Drăgan (preşedinte Romgaz şi secretar de stat în energie), Aristotel Jude (CEO Romgaz), Cezar Batog (Administrator al grupului de companii Publicis Groupe Media GM, Optimedia Romania), Nicolae Bogdan Simescu (Romgaz), Botond Balazs (Romgaz), Gheorghe Silvian Sorici (Romgaz).

 

AGA Romgaz va decide numirile pe 28 februarie 2022.

 

 

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romgaz,
energie,
administratie,
consiliu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.