Foloseau un vas pentru a ţine în el mingi din tenis. O vizită din partea unui evaluator le-a schimbat viaţa

Postat la 26 iunie 2019 335 afişări

Foloseau un vas pentru a ţine în el mingi din tenis. O vizită din partea unui evaluator le-a schimbat viaţa

Un vas din bronz pe care o familie din Germania îl folosea pentru a ţine mingi de tenis s-a vândut recent cu 5 milioane de dolari.

 

Evaluatorul Regi Preiswerk, invitat pentru a oferi informaţii legate de alte obiecte deţinute de familie, a observat imediat vasul de pe masă. După mai multe teste efectuate de specialişti, s-a dovedit că vasul din bronz avea o vechime de peste 300 de ani, fiind realizat la comanda unui împărat chinez, scriu cei de la DailyMail.

 

În primă fază, casa de licitaţii a evaluat obiectul la 50.000 de dolari, însă interesul clienţilor a urcat preţul până la aproape 5 milioane de dolari.

 

"Nu ştiu dacă familia respectivă avea un teren de tenis în grădină, dar acum cu siguranţă şi-l pot construi", a declarat celor de la DailyMail un reprezentant al casei de licitaţii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vas,
tenis,
folosire,
schimbare,
viata,
vizita,
familie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.