Consiliera lui Ludovic Orban, propusă de acesta pentru şefia PNL Bucureşti

Postat la 25 iunie 2019 157 afişări

Consiliera lui Ludovic Orban, Violeta Alexandru a fost propusă, la momentul transmiterii acestei ştiri, pentru a deveni preşedintele PNL Bucureşti, au declarat surse din partid pentru MEDIAFAX.

Consiliera lui Ludovic Orban, propusă de acesta pentru şefia PNL Bucureşti

Biroul Executiv al PNL urmează să voteze în şedinţa de marţi, care este în desfăşurare, propunerea liderului partidului, Ludovic Orban, au precizat sursele citate.

În ceea ce priveşte conducerea filialelor PNL de sectoare propunerile nu vor fi făcute de către Ludovic Orban. Urmează ca, într-o săptămână, Violeta Alexandru, în cazul în care va fi validată la şefia PNL Bucureşti, să propună liderii organizaţiilor PNL de sector, au adăugat sursele menţionate.

Peste 600 de liberali au semnat, luni, o scrisoare adresată lui Rareş Bogdan, prin care îi cer acestuia să preia şefia PNL Bucureşti. Semnatarii precizează că toţi şefii filialelor PNL Bucureşti şi de sectoare au fost demise fără motiv sau consultare prealabilă. Scrisoarea obţinută de MEDIADAX este semnată de 622 de liberali dini organizaţiile liberale de sector.

Pe 3 iunie, Cristian Buşoi a transmis, în legătură cu demisia sa de la şefia PNL Bucureşti, că „cel mai înţelept lucru este să ne retragem”, însă a precizat că şi conducerea naţională a partidului e responsabilă pentru scorul PNL în Capitală la alegerile europarlamentare.

Cristian Buşoi conducea filiala PNL Bucureşti, Victor Picu era lider PNL Sector 1, Anca Boagiu - preşedinte PNL Sector 2, Florin Alexe la PNL Sector 3, Răzvan Sava la PNL Sector 4, Cristian Marian Olteanu la PNL Sector 5, iar Cornel Pieptea la PNL Sector 6.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
pnl,
ludovic orban,
sefie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.