Cel mai mare regret al miliardarului Bill Gates. A pierdut 400 miliarde de dolari doar pentru că s-a mişcat prea incet

Autor: Alex Ciutacu Postat la 25 iunie 2019 7407 afişări

Cel mai mare regret al miliardarului Bill Gates. A pierdut 400 miliarde de dolari doar pentru că s-a mişcat prea incet

Bill Gates, fondatorul Microsoft şi unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume, susţine că cea mai mare greşeală a sa a fost să permite celor de la Google să dezvolte sistemul de operare Android înaintea Microsoft – o greşeală care l-a costat 400 miliarde dolari în venituri potenţiale, potrivit Business Insider.

„Cea mai mare greşeală pe care am făcut-o este să nu gestionez dezvoltarea Android de către Microsoft, încât Microsoft este platforma standard pentru telefoanele care nu sunt Apple”, spune Gates.

Miliardarul a făcut aceste remarci într-o conversaţie cu Julia Hartz, CEO şi cofondator al Evetbrite, într-un eveniment organizat de Village Globale.

„Chiar este pe principiul învingătorul ia tot. (...) Este loc doar pentru un singur sistem non-Apple pe piaţă, şi cât valorează el? 400 de miliarde de dolari”, spune Gates.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.