În Capitală se deschide o expoziţie unde poţi experimenta un zbor virtual în spaţiu

Autor: Andra Stroe Postat la 04 iulie 2019 117 afişări

În perioada 6 iulie – 15 octombrie 2019, Romexpo va găzdui expoziţia Space Adventure, o expoziţie itinerantă creată de către United States Space & Rocket Center.

În Capitală se deschide o expoziţie unde poţi experimenta un zbor virtual în spaţiu

În cadrul acesteia va fi prezentată pe o suprafaţă de peste 2.000 mp istoria cuceririi spaţiului încă de la începuturi, până la realizările din ultima jumătate de secol. Peste 100 de exponate unice vor vorbi despre istoria omului în cucerirea spaţiului. Printre acestea se numără staţii spaţiale, particule originale din spaţiul cosmic şi alte planete, bucăţi şi modele de sateliţi, costume şi accesorii pentru astronauţi, particule de meteoriţi, precum şi piatra lunară şi alte oiecte preluate din arhivele U.S. Space and Rocket Center.

Vizitatorii, indiferent de vârstă, vor putea face o călătorie virtuală în spaţiu. Şase simulatoare vor putea fi testate pentru ca aceştia să poată experienta un zbor în spaţiu.

Ediţiile internaţionale ale expoziţiilor organizate de către US Space and Rocket Center în întreaga lume au reunit peste 2,5 milioane de vizitatori în Africa de Sud, Danemarca, Italia, Azerbaidjan, Israel, Cehia, Belgia, Polonia şi Statele Unite ale Americii.

Accesul este permis vizitatorilor de toate vârstele, în baza unui bilet de intrare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
expozitie,
spatiu,
zbor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.