Pleşoianu, contracandidat al Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de preşedinte PSD: În spatele ei scria "Jos statul paralel", acum nu ştie dacă există/ Este teleghidată

Postat la 25 iunie 2019 31 afişări

Liviu Pleşoianu, contracandidat al Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de preşedinte PSD, o acuză pe aceasta că se dezice de lupta împotriva statului paralel, dusă până de curând de PSD, şi spune că a "Dăncilă a predat cu arme şi muniţii partidul inclusiv faţă de domnul Klaus Iohannis".

Pleşoianu, contracandidat al Vioricăi Dăncilă pentru funcţia de preşedinte PSD: În spatele ei scria "Jos statul paralel", acum nu ştie dacă există/ Este teleghidată

"Doamna Dăncilă, după cum bine ştiţi, urca împreună cu mine pe scenă la mitingul din 9 iunie 2018, în spatele domniei sale era un ecran mare de tot pe care îl vedea toată lumea, sutele de mii de oameni care au fost în Piaţa Victoriei pe care scria, ce să vedem, jos statul paralel, în faţa doamnei Dăncilă era un pupitru pe care scria tot jos statul paralel, acum doamna Dăncilă spune în mod repetat că nu ştie dacă există că părerile sunt împărţite, eu nu pot să accept aşa ceva, vedeţi noi putem să avem idei, putem să intrăm în polemică, putem să avem idei diferite, dar este important să rămânem pe ideea pe care am avut-o până acum, nu să ne transformăm de pe o zi pe alta… să ne tragem de sfori… a şi spus că este alt om acum, că dintr-o dată s-a regăsit pe sine, că până acum nu a fost dânsa, vă daţi seama că premierul României spune că nu a fost cu adevărat ea însăşi până acum. Nu am cum să nu mă gândesc la faptul că este teleghidată, nu am cum să mă gândesc", a declarat Liviu Pleşoianu..

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
refuz,
contracandidat,
functie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.