ALERTĂ METEO: Cod PORTOCALIU de vreme severă imediată pentru 6 judeţe

Postat la 24 iunie 2019 89 afişări

Meteorologii avertizează că mai multe localităţi din şase judeţe se află sub cod portocaliu de ploi torenţiale. Se anunţă şi vijelii, vânt şi frecvente descărcări electrice.

ALERTĂ METEO: Cod PORTOCALIU de vreme severă imediată pentru 6 judeţe

Meteorologii au emis mai multe avertizări nowcasting cod portocaliu pentru mai multe localităţi din Brăila, Galaţi, Iaşi şi Constanţa valabile până la ora 18.30, anunţând averse torenţiale ce vor cumula 35...40 l/mp, grindină de mici şi medii dimensiuni, vijelie şi frecvente descărcări electrice.

Până la ora 18.00, sunt sub avertizare nowcasting cod portocaliu zone din Iaşi, Vaslui şi Bihor. Aici, ANM anunţă, de asemenea, ploi torenţiale, vânt şi grindină.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cod portocaliu,
alerta,
anunt,
avertizare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.