Finanţele au acordat finanţare pentru nouă proiecte, care primesc peste 150 mil. lei

Postat la 24 aprilie 2019 42 afişări

Ministerul Finanţelor a acordat miercuri primele acorduri de finanţare din 2019 acordate în baza schemei de ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor cu impact major în economie, pentu nouă proiecte care primesc 151,1 milioane lei.

Finanţele au acordat finanţare pentru nouă proiecte, care primesc peste 150 mil. lei

Acordurile au fost semnate de ministrul finanţelor publice, Eugen Teodorovici, în prezenţa prim-ministrului Viorica Dăncilă.

Proiectele aprobate vor crea 882 noi locuri de muncă, au o valoare totală de 379,1 milioane de lei, ajutorul aprobat pentru finanţarea acestora fiind în valoare de 151,1 milioane de lei. Aceste proiecte vor contribui cu 175,4 milioane de lei la dezvoltarea regională, prin taxele şi impozitele suplimentare plătite.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.