Primăria Capitalei va investi peste un miliard de lei în reabilitarea sistemului de termoficare

Postat la 23 aprilie 2019 41 afişări

Proiectul de hotarâre privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico- economici pentru realizarea obiectivului de investiţii „Reabilitarea Sistemului de Termoficare al Municipiului Bucureşti" a fost aprobat marţi, în cadrul şedinţei Consiliului General al Capitalei.

Primăria Capitalei va investi peste un miliard de lei în reabilitarea sistemului de termoficare

Proiectul de hotarâre privind aprobarea studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico- economici pentru realizarea obiectivului de investiţii „Reabilitarea Sistemului de Termoficare al Municipiului Bucureşti" a fost aprobat marţi, în cadrul şedinţei Consiliului General al Municipiului Bucureşti (CGMB), cu 48 de voturi pentru, o abţinere şi niciun vot împotrivă.

Primăria Capitalei va investi peste un miliard de lei în reabilitarea sistemului de termoficare, potrivit proiectului de hotărâre, durata lucrărilor fiind de patru ani.

„În ultima perioadă, în cadrul reţelelor de transport a agentului termic s-au produs avarii repetate ce au condus la întreruperi în alimentarea cu căldură a consumatorilor şi la reducerea parametrilor de funcţionare a sistemului. Problemele apărute în funcţionarea şi explotarea sistemului de termoficare al Municipiului Bucureşti s-au produs din mai multe cauze”, se arată în proiectul de hotărâre al CGMB pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici necesari investiţiei de reabilitare a sistemului de termoficare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.