Finala Ligii Europa: Cât au cheltuit spaniolii veniţi să vadă meciul în Bucureşti

Postat la 10 mai 2012 17 afişări

Finala Ligii Europa a pus Bucureştiul şi România pe harta turistică a Europei şi a generat încasări din turism de milioane de euro. Cu această ocazie, Capitala a avut, potrivit FPTR, cel mai ridicat număr de turişti străini înregistrat vreodată, aproximativ 25.000.

Finala Europa League a generat încasări din turism de aproximativ 10 milioane de euro, potrivit unei analize a Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR).

"Cu ocazia acestui eveniment, Bucureştiul a fost invadat de pasionaţi ai fotbalului: spanioli, români şi alte naţionalităţi. Cu câteva zile înainte de finală au sosit primii spanioli, astfel hotelierii din Bucureşti au găzduit în această perioadă aproximativ 10.000 de turişti spanioli, gradul de ocupare ajungând la 95%, pentru că în Capitală s-au cazat şi peste 10.000 de români veniţi din provincie", se arată într-un comunicat al federaţiei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Finala Ligii Europa,
spaniolii,
meci,
bani
/actualitate/finala-ligii-europa-cat-au-cheltuit-spaniolii-veniti-sa-vada-meciul-in-bucuresti-9612360
9612360
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.