Fenechiu despre salariul directorului CFR Marfă: Eu consider că salariul de 9.000 de euro este corect

Postat la 03 iunie 2013 35 afişări

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, susţine că salariul directorului de la CFR Marfă, de aproximativ 9.000 de euro, este unul corect şi că trebuie să se termine cu "populismele astea", motivând că dacă nu dai salarii bune, nu poţi obţine performanţă.

Fenechiu despre salariul directorului CFR Marfă: Eu consider că salariul de 9.000 de euro este corect

 Relu Fenechiu a declarat, într-o conferinţă de presă, susţinută la Iaşi, că în trei luni, noul director general al CFR Marfă a reuşit să încheie contracte în valoare de 90 de milioane de lei, considerând că salariul acestuia, de aproximativ 9.000 de euro pe lună, este corect.

"E posibil ca salariul să fie foarte mare pentru un director şi mic pentru un alt director, de la aceeaşi instituţie. Depinde ce face acel om acolo. Nu vreau să vă dau exemplul de la CFR Infrastructură, pentru că actualul director abia săptămâna trecută şi-a negociat salariul. Însă directorul de la CFR Marfă, de când a venit, a reuşit să aducă contracte de 90 milioane de lei, în trei luni. Pentru un astfel de om, comparându-l cu cel de dinainte, care în decurs de patru ani nu a reuşit să aducă măcar un contract pentru CFR, eu consider că salariul de 9.000 de euro este corect", a afirmat Relu Fenechiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/fenechiu-despre-salariul-directorului-cfr-marfa-eu-consider-ca-salariul-de-9-000-de-euro-este-corect-10919757
10919757
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.