Femeia care conduce un business cu peste 1.200 de angajaţi într-un domeniu considerat al bărbaţilor: „Fiţi pregătiţi de sacrificii şi de reinventare permanentă”

Postat la 08 august 2020 3015 afişări

Femeia care conduce un business cu peste 1.200 de angajaţi într-un domeniu considerat al bărbaţilor: „Fiţi pregătiţi de sacrificii şi de reinventare permanentă”

Loredana Apreutese este responsabilă de cei peste 1.200 de angajaţi ai International Alexander Holding, format din 10 companii independente şi care au activităţi, în afară de ţara noastră, şi în Serbia, Ungaria şi Germania. „Internaţional Alexander Holding a escaladat de la transportul clasic la servicii integrate de logistică, devenind o companie de referinţă, ce a evoluat odată cu cerinţele pieţei, acumulând o experienţă de 17 ani pe partea de transport şi logistică”, descrie Apreutese evoluţia companiei româneşti, cu un portofoliu de clienţi format mai ales din companii automotive şi din FMCG. Cât priveşte leadershipul, Loredana Apreutese crede că drumul spre succes este diferenţiat de alegeri la momentul potrivit, alături de oameni potriviţi şi alături de care simţi că poţi construi pe termen lung.

„Concentraţi-vă pe pregătire adecvată, aveţi disciplină şi ambiţie şi fiţi pregătiţi de sacrificii şi de reinventare permanentă”, spune Loredana Apreutese, general manager, International Alexander - Vice-President (Business Development Manager), International Alexander Holding. Profilul ei a apărut în cea mai recentă ediţie a anuarului 105 CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN BUSINESS.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.