Fără precedent în SUA: Au fost găsite dispozitive explozive la casa soţilor Bill şi Hillary Clinton, precum şi în biroul lui Obama

Postat la 24 octombrie 2018 83 afişări

Dispozitive explozive artizanale au fost depistate miercuri la casa fostului preşedinte american Bill Clinton şi a soţiei acestuia, fostul secretar de Stat Hillary Clinton, la periferia oraşului New York, precum şi la biroul fostului preşedinte Barack Obama.

Fără precedent în SUA: Au fost găsite dispozitive explozive la casa soţilor Bill şi Hillary Clinton, precum şi în biroul lui Obama

Un dispozitiv exploziv a fost găsit miercuri în curtea casei soţilor Clinton, situată în zona Chappaqua, la periferia oraşului New York, informează postul NBC News şi agenţia Associated Press.

Dispozitivul a fost descoperit de agenţii specializaţi în sortarea coletelor poştale. Bomba artizanală a fost dezamorsată de echipele pirotehnice.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
casa,
birou,
dispozitive,
hillary clinton

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.