Familia din Vâlcea care a cumpărat spaţii în cadrul Mega Image pentru a vinde produse româneşti

Postat la 29 martie 2016 1273 afişări

Familia din Vâlcea care a cumpărat spaţii în cadrul Mega Image pentru a vinde produse româneşti

Doi dintre cei mai puternici antreprenori din judeţul Vâlcea, Dan şi Dorina Mutu, au decis preluarea a trei dintre magazinele Mega Image din Capitală şi îşi pun pe ele brandul propriu Annabella. Cei doi au afaceri în retail, pro­ducţie şi agricultură, iar acum îşi fac intrarea pe pia­ţa de 4 mld. euro a comerţului ali­mentar din Bucureşti.

„Ne bucură şi ne ambiţionează intrarea pe piaţa de retail bucureş­tea­nă prin deschiderea acestor trei ma­gazine sub brandul Annabella. Pasul aces­ta face parte din strategia noastră de business pe termen lung, aceea de a ajunge aproape de cât mai mulţi ro­mâni“, spune Dorina Mutu, director executiv Annabella.

Annabella este o reţea de retail pre­zentă pe piaţa românească din 1994, în prezent fiind deschise 57 de ma­gazine, în patru formate diferite - con­cept store-ul Annabella A-Z, An­nabella Fresh destinat comerţului de fructe şi legume, supermarketul An­na­bella şi magazinul de proximitate Annabella Expres.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/familia-din-valcea-care-a-cumparat-spatii-in-cadrul-mega-image-pentru-a-vinde-produse-romanesti-15167410
15167410
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.