Europharm Distribuţie, parte a grupului GSK România, deschide o platformă logistică integrată în centrul logistic din Chitila

Autor: Ioana Matei Postat la 20 decembrie 2013 120 afişări

Centrul Logistic Chitila, noua platformă logistică integrată a Europharm Distribuţie, parte a grupului GSK Romania, a primit, la începutul acestei luni, autorizaţia de funcţionare din partea autorităţilor locale de reglementare.

Deschiderea centrului logistic Chitila  marchează finalizarea proiectului de reorganizare a infrastructurii logistice din Europharm Distribuţie, care vizează eficientizarea şi creşterea competitivităţii pe termen lung a serviciilor logistice ale companiei. Platforma a fost dezvoltată strategic, prin extinderea depozitului existent din Chitila, şi va integra activităţile din Depozitul Central Braşov şi din Depozitul Bucureşti.

În noul centru, Europharm distribuţie va desfăşura operaţiuni logistice atât pentru distribuţia directă, cât şi operaţiuni specifice de servicii logistice pentru parteneri şi furnizori. De altfel, noua platformă va permite creşterea nivelului de servicii în divizia de distribuţie directă a companiei.

Centrul Logistic Chitila acoperă o suprafaţă de aproximativ 6.400m2 şi are o capacitate de depozitare de peste 10.000 paleţi de marfă. Centrul este dotat cu soluţii eficiente de depozitare, camere de frig pe o suprafaţă totală de aproximativ 320 m², sisteme performante de climatizare şi monitorizare a temperaturii şi umidităţii, sisteme de securitate, precum şi sisteme sustenabile de întreţinere, de tip “green energy”.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/europharm-distributie-parte-a-grupului-gsk-romania-deschide-o-platforma-logistica-integrata-in-centrul-logistic-din-chitila-11802214
11802214
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.