Eugen Tomac: Liviu Dragnea se crede Ceauşescu, se repetă scenariul cu "agenturili străine"

Postat la 22 august 2018 64 afişări

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a scris miercuri pe Facebook, despre tentativa de asasinat acuzată de preşedintele PSD Liviu Dragnea, că liderul social-democraţilor „a pierdut contactul cu realitatea" şi „se crede Ceauşescu” prin repetarea scenariului cu „agenturili străine" care vor să-l elimine.

Eugen Tomac: Liviu Dragnea se crede Ceauşescu, se repetă scenariul cu "agenturili străine"

„Liviu Dragnea se crede Ceauşescu. Aşa cum pe Ceauşescu au vrut să îl îndepărteze <agenturili străine>, lui Dragnea i-a pus ochi răi <un om foarte celebru în lume>. Scenariul se repetă...Deja s-a creat o monstruoasă coaliţie a celebrităţilor mondiale pentru debarcarea sau chiar eliminarea fizică a mult mai cunoscutului Liviu Dragnea din Teleorman. Se pare că deţinătorul adevărului absolut, al treilea om în statul român şi preşedinte al partidului de guvernământ, a pierdut contactul cu realitatea şi, în disperare de cauză, dă drumul întregii sale imaginaţii pentru a convinge că fără el nu se poate întâmpla nimic bun în România. Adevărul este că, la fel ca Nicolae Ceauşescu, Liviu Dragnea nu are nevoie de niciun ajutor pentru a se auto-elimina din politica românească", a precizat preşedintele PMP, Eugen Tomac.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat, marţi, că a existat o tentativă de asasinat la adresa sa, patru cetăţeni străini venind în România cu acesta scop, la iniţiativa unui om celebru în lume.

"Am avut anul trecut o tentativă, în aprilie. Nu vreau să povestesc, pentru că nu este cazul. Au venit patru străini în România, cazaţi la Athenee Palace, mă rog am scăpat. Dar asta nu înseamnă că o să îmi iau pază. Da (au ajuns la mine- n.r.)", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.