În iulie, Marea Britanie a înregistrat cel mai mare excedent bugetar lunar al ultimiilor 18 ani

Postat la 21 august 2018 80 afişări

Marea Britanie a înregistrat un excedent de două miliarde de lire sterline la buget în luna iulie, având cele mai mari venituri din ultimii 18 ani, arată datele Oficiului Naţional de Statistică britanic publicate marţi.

În iulie, Marea Britanie a înregistrat cel mai mare excedent bugetar lunar al ultimiilor 18 ani

Ultima dată când a fost raportat un excedent bugetar mai mare pentru luna iulie a fost în anul 2000 - 3,8 miliarde de lire sterline.

Pentru trimestrul doi, Oficiul Naţional de Statistică britanic a raportat şi cel mai scăzut nivel al împrumuturilor din ultimii 16 ani. Astfel, în intervalul aprilie-iulie 2018, împrumuturile au totalizat 12,8 miliarde de lire, cu aproximativ 8,5 miliarde de lire sterline mai puţin decât în aceeaşi perioadă de timp a anului trecut.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.