Presa, dată afară din şedinţa Comisiei de apărare a Camerei Deputaţilor la care participă Carmen Dan

Postat la 21 august 2018 45 afişări

Comisia pentru apărare a Camerei Deputaţilor continuă, marţi, discuţiile cu ministrul de Interne, Carmen Dan, în absenţa presei, după ce preşedintele forului legislativ, Dorel Căprar, i-a dat afară din sală pe jurnaliştii invocând caracterul clasificat al discuţiilor.

Presa, dată afară din şedinţa Comisiei de apărare a Camerei Deputaţilor la care participă Carmen Dan

După aproximativ 65 de minute de discuţii între membrii Comisiei de apărare a Camerei Deputaţilor şi ministrul de Interne, Carmen Dan, pe tema protestelor violente din 10 august, la care presa a avut acces, preşedintele forului legislativ, Dorel Căprar, a anunţat că discuţiile vor continua în absenţa presei şi a invitaţilor care nu au certificat ORNISS.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.