Eugen Nicolicea,deputat PSD: Este consens, OUG 14 să fie aprobată, OUG 13 clarificată

Postat la 15 februarie 2017 83 afişări

Preşedintele Comisiei juridice, deputatul PSD Eugen Nicolicea, a declarat, miercuri, că deputaţii au stabilit prin consens să aprobe OUG 14 şi să clarifice situaţia OUG 13 care a fost abrogată, afirmând că plenul s-ar putea pronunţa luni sau marţi asupra OUG 14.

Eugen Nicolicea,deputat PSD: Este consens, OUG 14 să fie aprobată, OUG 13 clarificată

"A venit înştiinţarea, OUG 14 nu a ajuns încă la comisie. Le-am pus la dispoziţie colegilor toată documentaţia, astfel încât să se poată lua următoarele măsuri la următoarea şedinţă şi a fost un consens. Consensul este ca OUG 14 să fie aprobată şi clarificată situaţia OUG 13 în sensul că ei i-au încetat efectele juridice de la data de la care OUG 14 a intrat în vigoare, adică OUG 13 a fost abrogată", a declarat preşedintele Comisiei juridice, deputatul PSD Eugen Nicolicea.

Eugen Nicolicea a afirmat plenul s-ar putea pronunţa luni sau marţi pe OUG 14, precizând că va cere Biroului Pemanent ca şedinţa Comisiei juridice să se ţină luni în paralel cu şedinţa plenului.

Nicolicea a propus ca în legea pentru adoptarea OUG 14 să se specifice că OUG 13 şi-a încetat efectele la data la care a fost abroată de OUG 14.

Citiţi continuarea pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.