Este OFICIAL! Se construieşte o nouă mega-fabrică în România!

Autor: Georgiana Mihalache Postat la 19 septembrie 2018 10422 afişări

Este OFICIAL! Se construieşte o nouă mega-fabrică în România!

Clariant urmează să creeze circa 400 de locuri de muncă la Podari, iar reprezentanţii companiei vor să angajeze forţă de muncă locală, profitând de apropierea de Craiova, un centru universitar important.

Fabrica de bioetanol, un combustibil alternativ, pe care o construiesc elveţienii de la Clariant în Podari, judeţul Dolj, poate fi replicată în partea de sud a României cu tehnologia dezvoltată de compania elveţiană, susţine Dragoş Gavriluţă, românul care se ocupă de investiţia Clariant pe piaţa locală.

„Eu văd România ca fiind un potenţial jucător major în domeniul acesta (al producţiei de combustibil alternativ – n.red.), nu atât al consumului de biocombustibil avansat, dar mai ales în producere, pentru că ce facem noi poate fi replicat de 10-15 ori de-a lungul părţii de sud“, a spus Dragoş Gavriluţă.

A primit undă verde. Încă o fabrică gigant se deschide în România. ”Proiectul poate fi replicat de 15 ori” 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Clariant,
fabrica,
construire,
director,
dolj

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.