Este aceasta cea mai groaznică şcoală ? Cei mai mulţi profesori au demisionat, paznicii sunt înjunghiaţi, iar inspectorii sunt împroşcaţi cu mâncare

Postat la 13 mai 2017 15305 afişări

O şcoală britanică a fost evaluată ca fiind groaznică de către inspectorii care au fost împroşcaţi cu mâncare de elevi, atunci când au mers în instituţie.

Este aceasta cea mai groaznică şcoală ? Cei mai mulţi profesori au demisionat, paznicii sunt înjunghiaţi, iar inspectorii sunt împroşcaţi cu mâncare

Willenhall E-ACT Academy din West Midlands a primit calificativul “inadecvat” pentru toate tipurile de evaluări realizate de inspectori.

Una dintre concluziile raportului este că 70% dintre cadrele profesorale au demisionat din 2015 încoace, iae elevii nu se simt în siguranţă.

Raportul mai arată că până şi inspectorii au fost trataţi neorespunzător, fiind împroşcaţi cu alimente în timpul vizitelor. Ba chiar un elev a declarat că este firesc să nu respecte profesorii.

 

În şcoală se găsesc desene cu grafiti şi gunoaie, iar elevii nu respectă niciun fel de pedepse.“Elevii nu se mândresc cu şcoala lor. Desenele cu grafiti sunt şi în interiorul clădirii, iar gunoaiele sunt pretutindeni, mai ales după perioada de servire a mesei.Elevii care au fost pedepsiţi nu numai că nu au mers spre camerele de detenţie, dar s-au adunat pe scări”.

 

Pentru că raportul a fost postat online, un fost paznic din şcoală a declarat că pe vremea în care a lucrat pentru instituţia de învăţământ un elev a încercat să îl înjunghie.

 

Inspectorii au reuşit să găsească şi câteva aspecte pozitive legate de această şcoală: “Educaţia vocaţională este de calitate şi are rezultate bune în rândul elevilor”.

 

Şcoala are peste 1.300 de elevi.

În afară de reacţia fostului angajat care a comentat că a fost în pericol să fie înjunghiat, în mediul online au apărut şi reacţii din partea părinţilor. 

 

“Mi-am retras copiii de al această şcoală după numai şase săptămâni. Un elev a scos un cuţit şi a provocat altuia răni cumplite. Dumnezeu să îi ajute pe toţi cei care îşi trimit copiii la această şcoală. Mai bine o închideţi”, a postat pe Facebook Dan Soa Gosling. El este doar unul dintre părinţii care au postat mesaje similare.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.