Vânătoarea de Pokémoni în biserică, pedepsită cu închisoarea

Postat la 12 mai 2017 46 afişări

Chiar dacă febra Pokémon Go a cam trecut, agresivitatea şi intoleranţa celora care confundă un simplu joc pentru telefonul mobil cu o descătuşare a forţelor oculte continuă să facă victime. Din fericire, varianta moderă a incendierii ereticilor în piaţa publică ia forma unui proces televizat din sala de tribunal şi o pedeapsă cu închisoarea, scrie Go4IT.ro

Vânătoarea de Pokémoni în biserică, pedepsită cu închisoarea

Pe nume Ruslan Sokolovsky, un tânăr rus în vârstă de 22 de ani din Yekaterinburg, oraş situat în munţii Urali la aproximativ 1600 Km distanţă de capitala Moscova, a fost găsit vinovat de incitare la ură şi condamnat la 3 ani şi jumătate de închisoare cu suspendare, după ce acesta a distribuit pe YouTube o filmare cu el însuşi în timp ce vâna în biserică monştrii virtuali folosind aplicaţia Pokémon Go.

Citiţi mai multe pe go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.