Obama, despre funcţia de preşedinte al SUA: A fost ca o închisoare foarte drăguţă

Autor: Florin Casota Postat la 11 mai 2017 190 afişări

Barack Obama a declarat că nu duce lipsa constrângerilor de securitate asociate cu postul de preşedinte al Statelor Unite ale Americi.

Obama, despre funcţia de preşedinte al SUA: A fost ca o închisoare foarte drăguţă

 „Este o închisoare foarte drăguţă, aşa că nu ai libertatea nici măcar să faci o plimbare sau să stai la o cafea, deoarece există întotdeauna o îngrijorare legată de securitatea ta”, a spus el la o conferinţă privind alimentaţia, adăugând că preşedinţii „trăiesc în ceea ce s-ar numi o bulă”, potrivit aol.com

„Acum sunt captiv doar selfie-urilor, ceea ce e aproape la fel de rău”, a adăugat Obama, glumind că poate 'merge oriunde' atât timp cât este dispus să se fotografieze cu străinii.

Soţia lui, Michelle Obama, a vorbit şi ea despre viaţa la Casa Albă şi într-o conferinţă desfăşurată în 2013 alături de fost primă doamnă Laura Bush, Michelle Obama a spus că nu se se simte ca un prizonier la Casa Albă, dar că închisoarea şi Casa Albă au elemente comune. "Este o închisoare foarte drăguţă", a spus ea atunci.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
obama,
presedinte,
inchisoare,
functie,
sua,
refuz,
casa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.