ANAF scoate la vânzare maşini cu preturi de la 850 lei. Cum puteţi intra în posesia lor

Postat la 11 mai 2017 722 afişări

Agentia Nationala de Administratia Financiara (ANAF) a programat pentru luna mai multe licitatii, de unde cei interesati pot achizitiona la preturi foarte bune autoturisme.

ANAF scoate la vânzare maşini cu preturi de la 850 lei. Cum puteţi intra în posesia lor

In Craiova sunt programate licitatii pentru achizitionarea de autoturisme

Cei interesati pot licita pentru achizitionarea unui autoturism Opel Corsa (2004), care are un pret de pornire de 1.150 lei TVA inclus.

Pentru cei pasionati de masinile nemtesti din gama de lux, pot licita pentru un autoturism marca Mercedes Benz (2007), avand pretul de pornire de 22.500 lei TVA inclus.

Daca doriti sa achizitionati o masina mai ieftina atunci, posibil ca autoturismul marca Seat Leon sa vi se potriveasca. Pretul de plecare este de 3.950 lei cu TVA, scrie stirileprotv.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.