Emmanuel Macron: Este necesară o dezbatere privind viitorul Uniunii Europene

Postat la 11 octombrie 2017 50 afişări

Preşedintele francez Emmanuel Macron a declarat, marţi, că liderii statelor membre ale Uniunii Europene au la dispoziţie un an pentru a-şi expune viziunea asupra viitorului Blocului comunitar în perspectiva alegerilor pentru Parlamentul European din 2019, relatează Politico.eu.

Emmanuel Macron: Este necesară o dezbatere privind viitorul Uniunii Europene

Cred că trebuie să începem o dezbatere. Avem la dispoziţie un an pentru a clarifica şi a elabora o foaie comună de parcurs”, a declarat Macron, într-un discurs susţinut la Universitatea Goethe din Frankfurt.

Preşedintele francez a precizat că ar vrea să viziteze mai des Germania pentru a dezbate viitorul Uniunii Europene, invitând-o pe Angela Merkel să efectueze o nouă vizită la Paris. Macron a adăugat că îi aşteaptă la Palatul Elysee şi pe alţi lideri ai statelor membre UE pentru a discuta despre viitorul Blocului comunitar.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.