Schimbări URIAŞ la IKEA, este pentru prima dată în ISTORIE. Planurile incredibile ţinute în secret au fost DEZVĂLUITE

Postat la 10 octombrie 2017 1270 afişări

Compania Ikea a dispus modificarea în mod radical a strategiei de vânzări pentru a face faţă concurenţei din mediul online, lansând un proiect-pilot de a vinde mobilă prezentată prin site-uri de comerţ electronic, pe fondul diminuării numărului de clienţi, scrie Financial Times.

Schimbări URIAŞ la IKEA, este pentru prima dată în ISTORIE. Planurile incredibile ţinute în secret au fost DEZVĂLUITE

Torbjörn Lööf, directorul Inter Ikea, a declarat că decizia de a colabora cu grupuri online de retail este parte a unui amplu plan de restructurare, care include şi trecerea la noi tipuri de magazine, situate în centrele oraşelor. Printre companiile online cu care ar putea colabora Ikea s-ar putea număra Amazon şi Alibaba, deşi Torbjörn Lööf a refuzat să dezvăluie vreun nume.

 

"Este vorba de cea mai mare evoluţie în modul în care clienţii interacţionează cu Ikea de la crearea conceptului", a explicat Torbjörn Lööf pentru Financial Times.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.