Şedinţa PSD s-a încheiat. Tudose: Am stabilit remaniabilii, nu dăm nume. Dragnea: O întâlnire bună

Postat la 10 octombrie 2017 382 afişări

Conducerea PSD s-a întâlnit în şedinţă marţi, de la ora 13.30, la sediul din Kiseleff, după ce premierul Mihai Tudose a propus o miniremaniere. Şedinţa s-a terminat după două ore şi jumătate, iar la final, Tudose a spus că au stabilit o listă de remaniabili, dar nu vor da nume, întrucât decizia finală va fi luată joi, în cEXN. Potrivit unor surse, Liviu Dragnea a acceptat toate condiţiile impuse de Mihai Tudose.

Şedinţa PSD s-a încheiat. Tudose: Am stabilit remaniabilii, nu dăm nume. Dragnea: O întâlnire bună

Şedinţa s-a încheiat la ora 16.00. Liviu Dragnea a declarat că întâlnirea a fost bună, lămuritoare, iar Mihai Tudose a precizat, referitor la listă de remaniabili, că nu va da nume.

"Am avut o întâlnire bună şi necesară. Premierul ne-a prezentat câteva măsuri care trebuie luate pentru a nu fi probleme în implementarea programului de guvernare. Cred ca argumentele, dacă sunt prezentate şi în CEX, nu vor fi probleme. Am discutat şi despre proiectul de buget şi alte măsuri, bugetul este unul bun, echilibrat", a declarat Liviu Dragnea, după şedinţa social democraţilor", a spus Liviu Dragnea.

Pe de altă parte, Tudose a fost mai rezervat: "Discuţia a fost lungă, nu a fost numai în doi. Decizia finală va fi luată într-un for statutar, la CEx, joi după-amiază, pe următoarea chestiuni: raporturile dintre Guvern şi partid, plecând de la premisa că Guvernul este unul politic, dar la nivelul de implicare al unor structuri din partid, lucrurile trebuie clarificate”, a declarat Mihai Tudose.

De asemenea, discuţiile au vizat şi remanierea guvernamentală. ”Am stabilit împreună zona de remaniere şi remaniabilii. Nu o să vă facem fericiţi acum dând nume”, le-a mai spus Tudose jurnaliştilor prezenţi la sediul central al PSD.

Cititi mai multe pe www.realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sedinta,
refuz,
dragnea,
intalnire,
nume,
psd,
stabilire,
incheiere,
lista

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.