Aproape o treime dintre zboruri au fost anulate în Franţa, pe fondul grevei din sectorul public

Postat la 10 octombrie 2017 93 afişări

Aproape o treime dintre zboruri au fost anulate, marţi, pe marile aeroporturi din Franţa, din cauza unei greve de o zi în sectorul public, organizată în semn de protest faţă de măsurile de reducere a costurilor, relatează site-ul agenţiei DPA.

Aproape o treime dintre zboruri au fost anulate în Franţa, pe fondul grevei din sectorul public

Conducerea aviaţiei civile naţionale a anunţat că toate companiile aeriene au fost nevoite să-şi reducă zborurile cu 30% pe majoritatea aeroporturilor, inclusiv Paris Charles de Gaulle, Paris Orly, Beauvais, Nisa şi Marsilia.

Air France a precizat că va efectua toate zborurile de lungă distanţă de pe cele două aeroporturi din Paris, însă va opera doar 75% dintre zborurile pe distanţe scurte şi medii.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.