Elon MUSK a provocat un SCANDAL uriaş printre angajaţii săi. Ce le-a TRANSMIS acestora este incredibil

Postat la 25 noiembrie 2021 166 afişări

Elon MUSK a provocat un SCANDAL uriaş printre angajaţii săi. Ce le-a TRANSMIS acestora este incredibil

Potrivit unui email trimis tuturor angajaţilor Tesla la începutul lunii octombrie, directorul executiv Elon Musk a avertizat că orice manager care nu execută ordinele primite, nu spune de ce nu este de acord cu acestea, sau nu cere clarificări adiţionale va fi „rugat să demisioneze imediat”.

Fără îndoială, tonul emailului este decisiv şi nu ar trebui să şocheze pe nimeni. Până la urma urmei, Musk este directorul executiv al companiei. Şi, să fim sinceri, emailul invită managerii să spună exact ce gândesc în loc să execute orbeşte ordinele primite, o cerinţă cât se poate de rezonabilă. Poate că Musk nu este pe gustul tuturor, însă obţine întotdeauna rezultate.

Vestea a ieşit la iveală în aceeaşi zi în care Tesla a pierdut un proces major, compania fiind nevoită să plătească despăgubiri în valoare de 137 milioane de dolari unui fost angajat, Owen Diaz, care a fost victimă a discriminării rasiale.

Tesla a contestat decizia instanţei

Totuşi, Tesla a contestat decizia, argumentând că ar trebui să plătească doar 600.000 de dolari având în vedere înţelegerile similare de la alte companii.

Un email separat trimis de Musk a avut un ton mult mai blând, spunându-le angajaţilor că au voie să asculte muzică în timp ce lucrează, deşi „doar cu o singură cască din motive de siguranţă”.

Cititi mai multe pe www.descopera.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
angajati,
provocare,
scandal

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.